Steuntje in de rug

Rabobank Zuidwest-Brabant steunt het verenigingsleven op diverse manieren. Een van deze manieren is het sponsor/donatiebudget, waarbij verenigingen en stichtingen een ‘jaarlijks steuntje in de rug’ krijgen van de Rabobank. Ieder jaar organiseren we de Rabo Clubkas Campagne.

Stemmen zijn geld waard

In de Rabobank Clubkas Campagne bieden wij de leden van Rabobank Zuidwest-Brabant zeggenschap in de verdeling van onze sponsor/donatiegelden. Tijdens de stemperiode van woensdag 6 april tot en met maandag 18 april 2016 mogen alle leden van Rabobank Zuidwest-Brabant hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting.

Het totaalbedrag

In 2016 stelt Rabobank Zuidwest-Brabant een bedrag a € 125.000,- beschikbaar voor de Clubkas Campagne. Nadat alle stemmen uitgebracht zijn, wordt dit totaalbedrag gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen en wordt duidelijk wat de waarde per uitgebrachte stem is. Aan het bedrag dat de vereniging/stichting ontvangt, is geen minimum of maximum verbonden.

Wil je ons steunen? Geef dan je stem aan Scouting Halsteren

Bezoekers Website Scouting Halsteren