Lid worden?

De beste manier om erachter te komen of Scouting bij je past is een keertje komen kijken. De eerste drie keer kijken zijn gratis, daarna kan je lid worden als het bevalt.

Informatie over verhuur gebouw

Samarbete is het clubgebouw van Scouting Jeanne d'Arc Halsteren. Het is te huur voor kampen, kinderfeestjes, repetities en andere activiteiten. 

Geschiedenis Samarbete

Wilt u meer weten over de geschiedenis van het gebouw van Scouting Halsteren? 

Afgelopen weekend is Samarbete flink opgeknapt dankzij de hulp van het oranjefonds en een groep enthousiaste ouders en vrijwilligers. We hebben ontzettend veel kunnen doen dankzij de grote opkomst. Maar liefst 25 klussers hadden zich aangemeld. We hebben alle muren en kozijnen van de benedenverdieping kunnen schilderen. Ook de buitenverlichting op de oprit is weer gemaakt. Daarnaast hebben zich ook ouders gemeld die ons willen helpen bij het oplossen van de problemen met een radiator, en ons willen helpen met het bestraten.

 

Kortom, een geweldige dag! Nogmaals dank aan alle klussers: ouders, leden van de evangelische gemeenschap de Schuilplaats en klussers die zich via de NLdoet site hadden opgegeven.

Sponsorkliks

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Bestel via de SponsorKliks-pagina van Scouting Halsteren bij alle bekende webwinkels waar u normaliter ook al koopt. Van alle aankopen wordt een commissie maandelijks aan Scouting uitbetaald! U betaalt niets extra! Klik op de afbeelding hierboven.

Facebook Scouting Halsteren