Afgelopen weekend is Samarbete flink opgeknapt dankzij de hulp van het oranjefonds en een groep enthousiaste ouders en vrijwilligers. We hebben ontzettend veel kunnen doen dankzij de grote opkomst. Maar liefst 25 klussers hadden zich aangemeld. We hebben alle muren en kozijnen van de benedenverdieping kunnen schilderen. Ook de buitenverlichting op de oprit is weer gemaakt. Daarnaast hebben zich ook ouders gemeld die ons willen helpen bij het oplossen van de problemen met een radiator, en ons willen helpen met het bestraten.

Kortom, een geweldige dag! Nogmaals dank aan alle klussers: ouders, leden van de evangelische gemeenschap de Schuilplaats en klussers die zich via de NLdoet site hadden opgegeven.