Nu het steeds zekerder wordt dat Samarbete onze stek zal blijven gaan we op 12 maart, de actiedag van NL doet, flink aan de slag. We gaan Samarbete een voorjaarsschoonmaak en opknap beurt geven waarbij we uw hulp hard kunnen gebruiken. Heeft u deze dag tijd en wilt u ons ook graag helpen dan bent u meer dan van harte welkom. Wij zorgen voor de spullen, versnaperingen en de lunch. Deze dag is er voor de jeugdleden overigens gewoon club.

Wat gaan we doen?

Dit jaar willen we de binnenmuren verven van alle gangen en algemene ruimten, zoals wasruimte en traphal. Wij zorgen voor de verf en verfspullen. Heeft u echter verfspullen zoals trap, rollermateriaal wellicht een rolsteiger dan zijn die ook meer dan welkom.

Wanneer?

12 maart van 10:00 tot 18:00. Kunt u alleen ’s ochtends of ’s middags of een paar uur tussen door dan bent u nog steeds meer dan van harte welkom.

Aanmelden?

Aanmelden hoeft niet maar liefst wel. Graag aanmelden door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we kunnen zorgen dat we genoeg spullen in huis hebben. U kunt zich ook opgeven via www.nldoet.nl door te zoeken op klussen in Halsteren, en de klus “Scouting Halsteren” te selecteren.

Vragen\ideeën etc.

Heeft u nog vragen\ideeën of materialen die we voor het beheer van Samarbete goed kunnen gebruiken dan kunt contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 0164-687984, of via de leiding. Hopelijk tot ziens op de 12e !

Opsporing verzocht

Loodgieters:

De aanvoer van een van onze radiatoren is lek, ook is een van onze wc’s defect. Wij zoeken een loodgieter die ons kan helpen bij de reparatie, niet noodzakelijk op de NL doet dag.

Stratenmaker:

We willen de stoep van parkeerterrein naar de voordeur verbreden. Ondertussen hebben we de stenen voor de stoep. We zijn nog op zoek naar stratenmakers die ons kunnen helpen in vooral het egaliseren van de ondergrond. Ook zijn we nog op zoek naar geel zand voor onder de bestrating, en een shovel die kan helpen bij het afgraven. Deze klus zullen we niet op de NL doet dag uitvoeren maar later in het (voor)jaar.

Bezoekers Website Scouting Halsteren

Vandaag 3