Lid worden?

De beste manier om erachter te komen of Scouting bij je past is een keertje komen kijken. De eerste drie keer kijken zijn gratis, daarna kan je lid worden als het bevalt.

Informatie over verhuur gebouw

Samarbete is het clubgebouw van Scouting Jeanne d'Arc Halsteren. Het is te huur voor kampen, kinderfeestjes, repetities en andere activiteiten. 

Geschiedenis Samarbete

Wilt u meer weten over de geschiedenis van het gebouw van Scouting Halsteren? 

Wij zijn erg blij dat de aankoop van Samarbete gelukt is mede dankzij de steun van velen. Iedereen die meegeholpen heeft middels obligaties, steentjes, donaties, denk of doe werk hartelijk dank!

U kunt Scouting Halsteren nog steeds steunen in het uitvoeren van de activiteiten het onderhouden van het gebouw.  Als scoutinggroep kunnen we dat niet zonder de steun van (ouders van) de leden, oud-leden en mensen die scouting een warm hart toedragen.

Voor meer informatie over hoe u ons kunt helpen, klik op de startpagina van deze website op het kopje “Plan aankoop Samarbete”.

Sponsorkliks

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Bestel via de SponsorKliks-pagina van Scouting Halsteren bij alle bekende webwinkels waar u normaliter ook al koopt. Van alle aankopen wordt een commissie maandelijks aan Scouting uitbetaald! U betaalt niets extra! Klik op de afbeelding hierboven.

Facebook Scouting Halsteren