Wij zijn erg blij dat de aankoop van Samarbete gelukt is mede dankzij de steun van velen. Iedereen die meegeholpen heeft middels obligaties, steentjes, donaties, denk of doe werk hartelijk dank!

U kunt Scouting Halsteren nog steeds steunen in het uitvoeren van de activiteiten het onderhouden van het gebouw.  Als scoutinggroep kunnen we dat niet zonder de steun van (ouders van) de leden, oud-leden en mensen die scouting een warm hart toedragen.

Voor meer informatie over hoe u ons kunt helpen, klik op de startpagina van deze website op het kopje “Plan aankoop Samarbete”.