Afgelopen zaterdag hebben de Explorers van Scouting Halsteren zich ingezet voor de stichting "Goed Ontmoet".

Onlangs kwam de vraag vanuit de voedselbank aan onze scouts of zij interesse hadden om hun steentje bij te dragen aan de actie "Doe een boodschap voor een ander".
Aangezien deze jongens en meiden dit met veel plezier wilden doen, waren ze afgelopen zaterdag te vinden bij de Albert Heijn in Halsteren.

Alle bezoekers van de supermarkt kregen een flyer en de vraag of zij een product wilden kopen om deze na het afrekenen te doneren aan de voedselbank.

In de weken voor kerst staat bij Voedselbank Goed Ontmoet alles in het teken van de supermarktactie.
Kerstmis is een feest van lichtjes in de kerstboom, lekker eten en gezelligheid met familie of vrienden.
Voedselbank Goed Ontmoet richt zich voornamelijk op gezinnen in de regio die tijdelijk geholpen worden met een voedselpakket. Deze gezinnen hebben het niet best en daarom vindt men bij Goed Ontmoet, dat deze gezinnen rond de kerstdagen iets extra’s in de vorm van een kerstpakket verdienen.

De jeugdleden van Scouting Halsteren waren erg blij dat zij hierbij konden helpen.