Lid worden?

De beste manier om erachter te komen of Scouting bij je past is een keertje komen kijken. De eerste drie keer kijken zijn gratis, daarna kan je lid worden als het bevalt.

Informatie over verhuur gebouw

Samarbete is het clubgebouw van Scouting Jeanne d'Arc Halsteren. Het is te huur voor kampen, kinderfeestjes, repetities en andere activiteiten. 

Geschiedenis Samarbete

Wilt u meer weten over de geschiedenis van het gebouw van Scouting Halsteren? 

Afgelopen zaterdag hebben de Explorers van Scouting Halsteren zich ingezet voor de stichting "Goed Ontmoet".

Onlangs kwam de vraag vanuit de voedselbank aan onze scouts of zij interesse hadden om hun steentje bij te dragen aan de actie "Doe een boodschap voor een ander".
Aangezien deze jongens en meiden dit met veel plezier wilden doen, waren ze afgelopen zaterdag te vinden bij de Albert Heijn in Halsteren.

Alle bezoekers van de supermarkt kregen een flyer en de vraag of zij een product wilden kopen om deze na het afrekenen te doneren aan de voedselbank.

In de weken voor kerst staat bij Voedselbank Goed Ontmoet alles in het teken van de supermarktactie.
Kerstmis is een feest van lichtjes in de kerstboom, lekker eten en gezelligheid met familie of vrienden.
Voedselbank Goed Ontmoet richt zich voornamelijk op gezinnen in de regio die tijdelijk geholpen worden met een voedselpakket. Deze gezinnen hebben het niet best en daarom vindt men bij Goed Ontmoet, dat deze gezinnen rond de kerstdagen iets extra’s in de vorm van een kerstpakket verdienen.

De jeugdleden van Scouting Halsteren waren erg blij dat zij hierbij konden helpen.

Sponsorkliks

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Bestel via de SponsorKliks-pagina van Scouting Halsteren bij alle bekende webwinkels waar u normaliter ook al koopt. Van alle aankopen wordt een commissie maandelijks aan Scouting uitbetaald! U betaalt niets extra! Klik op de afbeelding hierboven.

Facebook Scouting Halsteren