Na een intensieve voorbereiding en hard werken is het dan zo ver! De nieuwe website van Scouting Halsteren is live. En we zijn er trots op.
Op deze website kun je zien wie we zijn en wat we doen. Ook is er voor de leden handige informatie te vinden.

We zijn live met een vernieuwde lay-out, maar blijven achter de schermen werken aan het up-to-date houden van de website.
Zo zullen er met regelmaat leuke nieuwsberichtjes geplaatst worden en van grotere evenementen worden de foto's op de website getoond.